Nyári nyitvatartási időszak

Nyitvatartási változás Rácvárosi úti irodánkban és Raktárunkban!

Nyári nyitvatartási időszak: 2017.06.05- 2017.08.31
Hétfő - Csütörtök: 7.30-14.30 -ig
Péntek: 7.30-12.00 -ig
Ha nyitva tartás alatt nem tudja adományát leadni raktárunkban, egyeztetés alapján a Dóri Házban leadható.
Egyeztetni: 06 72 / 526 - 658 telefonon.

Szolgáltatásaink

A Szemem Fénye Alapítvány arra törekszik, hogy Magyarország legnagyobb gyermekbeteg-szállító szervezeteként a koraszülöttektől az ifjú korosztályt átölelő gyermekbetegek szállításában, esetlegesen mentésében nyújtson kiemelkedő minőségű és térítésmentes szolgáltatást. Az alapítvány a gyógyíthatatlan gyermekek és családjuk számára hozta létre és működteti hazánk első gyermekhospice házát, a Dóri Házat, ahol a beteg gyermekek és hozzátartozóik is a legmagasabb szintű ellátásban részesülnek. A Dóri Házban nevetéssel, élettel és játékkal teli atmoszféra fogadja a betérőket, hiszen a súlyosan beteg gyermekek állapotukat meghazudtolva élik életüket.

 

Betegszállítás Betegszállítás
A korábban külön szolgáltatásként nem létező gyermekbeteg-szállítás 2008. december 1-jétől vált hivatalosan is elismertté. A Szemem Fénye Alapítvány általános gyermekbeteg-szállítást végez és ellátja az egyedi igényű (transzplantált, dializált, fogyatékkal élő stb.) gyermekek szállítását.
Nurse0017 Gyermekhospice
Magyarország első gyermekhospice házát, a Dóri Házat 2010-ben avattuk fel, azóta a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek és családjaik menedékhelyévé váltunk.
Elefánt Klub Klub
Rendezvényeket szervezünk a gyermekeknek, ahol elfeledkezhetnek betegségükről és önfeledten, jól érezhetik magukat, kapcsolatokat teremthetnek. Ilyen alkalmakkor a beteg gyermekek és egészséges társaik igazi közösséggé kovácsolódnak.